Ett smart knep för en schysst strukturerad höstgarderob

Ibland är det lätt hänt att man råkar snooza någon gång för mycket vilket såklart för med sig en del stress på morgonen. Detta hände mig för ungefär en vecka sedan när jag hade ett tidigt morgonmöte inplanerat. Efter en snabbdusch så möttes jag av en halvkaotisk garderob och det var någonstans där som jag insåg att jag skulle missa morgonkaffet… Generellt sett så har jag kanske inte varit den bästa på att hålla iordning i min garderob, men det har aldrig heller varit katastrof då man rensar ut kläder med lite jämna mellanrum. Nu när sommarkläderna är på gång att bli utbytta mot höstkläder så fick jag en idé att testa att strukturera om och inreda min garderob från början – och vilket resultat det har gett!

Hur ska man då tänka när man planerar sin garderobsinredning?

Det mest praktiska problemet jag upptäckte var att jag hade svårt att bestämma hur jag ville inreda min garderob. Man vill utnyttja garderobens yta och volym men samtidigt få känslan av att det är luftigt och enkelt. Efter att ha spenderat en del tid på internet så lyckades jag hitta en hemsida som hade många intressanta förslag på lösningar och därigenom kunde jag hitta en inredningslösning som matchade alla förväntningar.

Oden listar fördelar:

De främsta fördelarna såhär i efterhand är att:

  • Garderobsinredningen passade mina önskemål
  • Det var enkelt att montera in lösningen.
  • Jag sparar även tid på morgonen vid val av kläder
  • Det är lätt och behändigt att komma åt och städa i garderoben med dammvippan.
  • Man slipper stressen och kaoset man normalt sett möts av när man öppnar en vanlig garderob

Detta blir ett hett tips från mig, kika in på Pelly Systems hemsida och inspireras av en garderobsinredning som passar dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *