Hustillverkare i annan bemärkning

Jag är en hustillverkare. Hur tänker ni då? Är inte en hustillverkare företagen som bygger hus som t.ex. A-hus eller Anebyhus? Jo absolut, så är det, men jag är det i annan bemärkning. Jag tänker inte berätta hur riktigt än, det får bli en liten gåta. Jag är en hustillverkare som tillverkar hus för många familjer, men det är just det, familjer. Det är en ganska viktig inriktning jag har som hustillverkare. Husen är i olika storlekar givetvis, men allt som oftast är de mindre än vad man kan tänka sig. De är också ganska mycket billigare, så det är kanske det jag vinner på också. Som hustillverkare har jag också uppnått en ganska unik sak, många köper fler hus än ett. Detta är absolut inte något alla gör, men det händer mer ofta än inte att mina kunder kommer tillbaka och köper fler hus. En annan unik med de hus jag tillverkar är att de ofta ägs av en familj fast en helt annan mindre familj bor där. Familjerna som bor där är små på ett sätt, men kan vara ganska stora på ett annat. Är det någon som listat ut vilken typ av hustillverkare jag är än? Okej, här kommer några sista ledtrådar, husen jag tillverkar är lätta att ta med och inreda, men inredning finns inte i vanliga inredningsbutiker, snarare i leksaksaffärer. Och avslutningsvis, när vi pratade om familjerna innan, för barn känns familjerna som bor i husen jag tillverkar levande, men för de flesta andra kan de upplevas som lite stela. Det borde inte vara svårt att nu lista ut vilken typ av hustillverkare jag är, eller? Jag tillverkar, precis, dockhus. Jag brukar säga till folk att jag är en hustillverkare av annan sort, och jag tycker det stämmer, dockhus är ju också hus, och jag tillverkar dem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *