Inget mer kliande i hårbotten

Det är samma sak varje år. Så fort jag får lite sol på hjässan så får jag extremt torr hårbotten. Det kliar galet mycket och när jag kliar mig flagnar huden och det fastnar i håret och på kläderna. Det ser för trist ut. Jag har dessutom ganska mörkt hår så det syns jättetydligt på mig. Jag vet att det är väldigt många som har det här problemet med saken blir ju inte enklare för det. Tidigare brukade jag använda vanlig matolja i hårbotten. Men det hjälpte bara en liten stund och håret såg fett ut efteråt. Min syster har haft samma problem och hon tipsade mig om Q for skin. Det är en serie med hud och hårvård som baseras på att ge håret och huden näringstillskott. Syrran påstod att hennes kliande hårbotten gick över efter bara två behandlingar med Q for skin och deras kit med hårprodukter för torr hårbotten. Jag tyckte att det kan vara värt att testa. Det är inte säkert att det fungerar på alla. Alla hårtyper är ju olika och man är olika känslig och mottaglig. Men jag tänkte att man kan inte avfärda saker innan man har testat. Så jag testade!

Jag tror det funkar!

Jag köpte ett hårbottenpaket från Q for skin från PiggaButiken. Kitet innehåller shampoo, balsam och någon slags olja som man masserar in i hårbotten. Nu har det inte gått så lång tid så jag vågar inte hoppa högt av glädje än men jag gillar vad jag ser. Jag har bara använt kitet en gång och jag känner redan en stor skillnad på hårbotten. Det kliade mycket mindre efter bara en applicering med shampoot. När jag sedan smorde in hårbotten med oljan så slutade det klia helt. Jag ska köra med detta i några veckor till innan jag har en absolut uppfattning kring om detta funkade på mig eller inte. Men det känns lovande. Har jag tur så blir detta den första sommaren på länge som jag inte behöver klia sönder min hårbotten.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *