Ny inredning till bilarna

Nya bilar och ny bilinredning

Det är mycket som händer på jobbet nu. Det är en rolig period. Företaget går bra och utvecklas. Vi har anställt nytt folk och vi har precis köpt in tre nya servicebilar. Bilarna var helt nya och saknade inredning från början. Jag fick ansvaret för att lösa saken. Jag letade runt länge på nätet och jämförde olika företag som sysslar med bilinredning. Det är viktigt att vår bilinredning är säker och av hög kvalitet. I en av bilarna behövde vi dessutom lite specialdesignade lösningar. Allt det kunde Ropab ordna för oss.

 

Skräddarsydd inredning

Det kändes som ett väldigt bra val att låta Ropab sköta inredningen av alla tre bilarna. Allting gick väldigt smidigt. De visste precis vad vi behövde och var väldigt kunniga på sitt område. Att vi behövde en skräddarsydd bilinredning till en av bilarna var inget problem alls. Jag var lite nervös för att inredningen i bil 3 inte skulle gå att lösa för den var såpass krånglig. Men Ropab ordnade med allt på ett väldigt smidigt sätt och de höjde inte ens på ögonbrynen när jag berättade att jag ville ha inredningen på ett särskilt sätt.

 

Allt funkar!

Det känns lite coolt att mina arbetskollegor kör runt i bilar där jag har bestämt inredningen och valt leverantör. Alla är väldigt nöjda och har inget att klaga på. Allt funkar fint. En av mina kollegor är en fena på att spraymåla. Han sysslade med grafitti när han var ung och har vunnit flera tävlingar. Han har erbjudit sig att spraymåla inredningen i några coola motiv som passar vår verksamhet. Det hade varit riktigt häftigt. Det är kanske något vi hinner engagera oss i nu under sommaren när det är lite lugnare på jobbet. Hur som helst är vi alla nöjda med våra tre nya servicebilar och inredningen som Ropab hjälpte oss med. Att göra sitt jobb blir så mycket enklare och roligare när man har vettiga saker till förfogande.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *