Skjutdörrar som lyfte hela mitt hem

Jag har bott i min nuvarande lägenhet ett par år nu och har varit väldigt nöjd med den. Det enda jag har stört mig på har varit garderoben som har varit dåligt planerad och faktiskt ganska ful. Den hade fått ett ordentligt lyft om den hade haft skjutdörrar istället för vanliga slagdörrar. Därför bestämde jag mig för att inverserna i ett några riktigt snygga skjutdörrar. Jag letade ett tag utan att veta riktigt vilken typ av skjutdörrar jag var intresserad av. Att de skulle vara snygga var självklart men det är ju inte så mycket att gå på när man gör sökningar på nätet. Det finns verkligen en uppsjö av olika material, färger, modeller och mönster. För mig var det viktigast att mina skjutdörrar skulle vara lätta, tysta och neutrala så de inte tog för mycket fokus i mitt sovrum.

Efter att ha kikat runt på ett antal olika hemsidor, hittade jag tillslut en modell jag gillade väldigt mycket. De gick dessutom att beställa i ett antal olika färger och med tyst stängning-funktion, alltså att dörren bromsas in litegrann innan den stängs helt och hållet. Detta lät helt perfekt, precis det jag hade letat efter. Självklart var det en investering men att ha skjutdörrar istället för vanliga, vita tråkiga dörrar skulle bli ett lyft för hela rummet.

Mina nya skjutdörrar levererades hem till mig, jag fick till och med hjälp att bära upp dem till andra våningen. Därefter skulle jag få hjälp av min pappa att montera dem på plats. Det tog ett tag att få dem på plats, om vi hade beställt montering också hade det säkert gått väldigt fort. När vi till sist hade fått båda skjutdörrarna på plats och kontrollerat att de rullade lätt och smidigt satt vi och granskade vårt verk. Skjutdörrar var verkligen en investering väl värd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *