Välkommen till min blogg!

Jag har länge tänkt att en blogg skulle vara en bra idé. Min dagbok har varit ett bra sätt att anteckna mina tankar. Jag tror och hoppas däremot att en blogg kommer vara bättre för att jag ska försöka förmedla vad jag tänker och tror till andra personer. Jag vet fortfarande inte riktigt var bloggen kommer ta mig. Att det blir mycket skrivande om mitt jobb är det ingen tvekan om. Utöver det vet jag inte hur mycket jag kommer avslöja om mig själv privat däremot. Att jag heter Oden är ju ganska uppenbart och det är inte ett vanligt namn. Därför vill jag inte säga för mycket som kan direkt kopplas till mig. Jag kommer formulera mina åsikter och se vad folk tycker om det. Däremot vill jag inte ha en direkt koppling till mig själv privat.

Bloggämnen att skriva om

Som jag redan nämnt kommer mitt jobb skrivas en del om. Antagligen blir det inte mycket prat om specifika personer. Jag vill ju trots allt inte avslöja för mycket om mina kollegor om de inte godkänner först. Jobbet är däremot som för de flesta andra, en väldigt stor del av mitt liv. Just nu tror jag att det dessutom blir en del inlägg om mina inspirationer. En av de bästa sätten att bli motiverad tycker jag är att prata om saker som inspirerar dig. Det är otroligt hur kreativa och flitiga vissa människor kan vara. Det är då svårt att inte se upp till dem som förebilder.

Utöver det är jag väldigt öppen till förslag. Om du har ett ämne som du vill ha en annan persons åsikt om är det bara att kontakta mig. Även om jag inte är den smartaste personen någonsin kan jag ge dig en ung persons syn på saker. Jag lär mig konstant nya saker och jag hoppas att bloggen kommer hjälpa mig i min utveckling.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *